Big Bang

Jännittävä maapallon syntyhetken videokolikkopeli 

Big Bang on jännittävä avaruusteemainen kolikkopeli, jonka maailman syntyyn sijoittuva teema saa temmattua pelaajan mukaansa ensi hetkestä alkaen. Big Bangissä on mahdollisuus suuriin voittoihin nousevan kertoimensa ansiosta. “Hehkuva aurinko” -nimisellä wild-symbolilla voi korvata minkä tahansa muun symbolin, ja kun se liitetään “Multiplier Ladder”-lisäkertoimeen, pelistä voi saada erittäin korkeita voittoja.

Peli on samaan aikaan ihanan rauhoittava avaruusvideoidensa ja musiikkinsa sekä jännittävän kutkuttavan kerroinvaikutuksensa ansiosta. Peli sopii hyvin kaikenlaisille pelaajille ja monenlaisiin pelilaitteisiin sekä pelattavaksi missä vain. Big Bang on yksi Net Entertainment Touch -peleistä, joka on erityisesti suunniteltu pelattavaksi mobiililaitteilla, mutta siitä voi myös nauttia kannettavilla tietokoneilla ja pöytäkoneilla. 

Tämä kolikkopeli perustuu yhteen tieteen suosituimmista teorioista; teoriaan, jolla selitetään maailman syntyä. Big Bang -slotin pimeä avaruustausta on täynnä pieniä tähtiä ja suurempia värikkäitä galakseja. 10, J, Q, K ja A -merkit hehkuvat jade-, ruby-, safiiri-, smaragdi-, ametisti- ja kultahiutaleiden sävyissä. Muut symbolit merkitsevät planeettoja ja kuuta samojen värien sävyinä, ja wild-symboli on hehkuva, pyörryttävä aurinko. Peli soveltuu erittäin hyvin pelattavaksi yölliseen aikaan, jolloin pimeys luo pelaamiseen erityisen tunnelman.  

Big Bang on helposti ymmärrettävä ja yksinkertainen peli ja siksi sopiikin hyvin pelattavaksi mobiililaitteella, mutta tietokoneella pelistä saa myös paljon irti. Pelin nykyaikainen grafiikka ja musiikki luovat nautinnollisen kokemuksen. 

Panokset ja voittolinjat  

Pelissä on 5 kiekkoa ja 25 kiinteää voittolinjaa, tyylikäs grafiikka ja avaruudellisen rauhoittava tunnelma. Vaikka peli tarjoaa enimmillään 25 voittolinjaa, Big Bang on hyvin yksinkertainen ja pelattava, sillä pelissä ei ole paljon bonuksia tai muita ominaisuuksia, jotka häiritsisivät perussiirtoja. Pelissä on neljä panostasoa ja kuusi kolikon arvoa, jotka vaihtelevat välillä 0,01 – 0,50. Ne mahdollistavat haluttaessa eri panosten määrittämisen jokaisella kierroksella. Suurin panos on 100 kolikkoa per kierros, ja pelissä on listattu suurimmaksi jättipotiksi jopa 263 032.  

Wild-symboli on sellainen, jonka haluat nähdä esiintyvän mahdollisimman usein, koska se korvaa minkä tahansa muun symbolin voittolinjalla. Tämä tekee siitä yhden helpoimmista tavoista saada lisää voittolinjoja Big Bangissä. 

Ulkoasu ja teema  

Peli on graafisesti miellyttävä ja erityisesti pimeässä pelattuna tunnelma on mainio. Grafiikka on kirkas ja selkeä, ja peli toimii hyvin sekä tietokoneella että mobiililla pelattaessa. Grafiikka on niin miellyttävä, että jo pelin katseleminen tuottaa nautintoa. Big Bang -slotin pimeä avaruustausta on täynnä planeettoja, pieniä tähtiä ja suurempia värikkäitä galakseja, hehkuvia merkkejä ja symboleja.  

Pelin käyttö on helppoa selkeiden toimintojen ja hyvän grafiikan ansiosta. Mukava taustamusiikki sisältää nykyaikaisia ambient-ääniä, jotka sopivat hyvin Big Bangin avaruudelliseen teemaan ja vievät mukanaan omaan maailmaansa. Musiikin tahti nopeutuu, kun pyörität pelikiekkoja, ja voittoja juhlitaan jännittävällä futuristisella digitaalisella musiikilla. Kokeile pelata peliä yölliseen aikaan, niin nautit sen jännittävistä ominaisuuksista parhaiten. 

Bonustoiminnot  

Huolimatta siitä, että Big Bangissä ei ole erillistä bonusominaisuutta, Net Entertainment on hyvä rakentamaan innovatiivisia ominaisuuksia peliin, jotta se erottuu muista peleistä. Bonustoiminnon puutteesta huolimatta voit katsoa tulojesi kasvavan Multiplier Ladder -kerroinvaikutuksen avulla. Kerroinvaikutus vie sinut ylöspäin portailla aina, kun osut seuraavaan voittoon. Viidellä peräkkäisellä voitolla pääsee tikkaiden yläosaan, mahtavaan 32x kertoimeen. Jokainen myöhempi voitto, joka on suurempi kuin viisi, moninkertaistuu tällä kertoimella. Kun et pääse voittavaan yhdistelmään, palaat tikkaiden alapäähän.  

Jatkuvien voittojen ennakointi tulee entistä jännittävämmäksi, kun ansiot kasvavat nopeasti tällä kertoimella. Kirkkaiden grafiikoiden ja vilkkuvien valojen ansiosta on helppo seurata, kuinka korkealle olet menossa. Kerroinvaikutus tekee pelistä erityisen jännittävän. 

Hyvät puolet  

Tämä peli soveltuu helppokäyttöisyytensä ansiosta vasta-alkajista jo kokeneemmille pelaajille. Pelattavuus on erittäin hyvä, ja turhia ominaisuuksia ei ole. Silti peli ei ole tylsä, vaan tempaa mukaansa. Wild-symbolin ja Multiplier Ladder -lisäkertoimen ansiosta kokeneempikin pelaaja saa pelistä paljon irti ja voi viihtyä pelin parissa pitkiä aikoja. Parasta pelissä on sen avaruudellinen tunnelma, joka vie mukanaan omaan maailmansa ja tietysti mahdollisuus suuriin voittoihin.  

Voit itse määrittää haluamasi pelipanoksen, ja voittomäärät nousevat sen mukaan. Kerroinvaikutuksen ansiosta pelissä voi tehdä nopeastikin suuria voittoja nousemalla Multiplier Ladderiä ylöspäin aina 32x kertoimeen asti. Peli sopii hyvin sekä mobiilille että tietokoneelle, ja molemmilla laitteilla nauttii pelin ominaisuuksista. 

Huonot puolet  

Big Bang -pelin parissa pystyy käyttämään paljon aikaa, mutta pidemmän päälle pelaaja alkaa kaivata vaihtelua musiikkiin, joka muutoin on erinomaista ja luo peliin omanlaisensa tunnelman. Pidemmän päälle se alkaa kuitenkin toistaa itseään ja saattaa hermostuttaa. Big Bangin grafiikka miellyttää silmää, mutta erityisesti tietokoneella pelattaessa saattaa väsyttää joitakin pelaajia. Peli toimiikin erityisen hyvin unettomille yökukkujille.  

Big Bangin käyttöjärjestelmä on hyvä ja helppokäyttöinen, mutta ehkä joitakin lisäominaisuuksia voisi toivoa peliin lisää, koska pelin helppokäyttöisyys ei kärsisi siitä. Nämä ovat tietysti makuasioita, ja useat pelaajat nauttivat pelissä juurikin siitä, että siinä ei ole mitään ylimääräistä, mutta voi silti tarjoilla suuriakin voittoja varsin nopeassa ajassa. 

Yhteenveto  

Peli soveltuu kaikille pelaajille vasta-alkajasta kokeneempaan pelaajaan. Pelissä on 5 kiekkoa ja 25 kiinteää voittolinjaa, tyylikäs grafiikka ja avaruudellisen rauhoittava tunnelma. Musiikki on miellyttävää ja mukautuu hyvin pelin toimintoihin. Vaikka peli tarjoaa enimmillään 25 voittolinjaa, Big Bang on hyvin yksinkertainen ja pelattava, sillä pelissä ei ole paljon bonuksia tai muita ominaisuuksia, jotka häiritsisivät perussiirtojasi. Silti pelissä on mahdollisuus suuriin voittoihin kerroinvaikutuksen ansiosta.  

Pelaajat ovat palkinneet Big Bangin neljällä tähdellä, ja se kertoo erittäin hyvin pelin laadusta ja soveltuvuudesta kaikille pelaajille. Tämä slotti ei varmasti jätä ketään kylmäksi, joten kokeile jo heti tänään! Sinulla on mahdollisuus päästä nopeasti suuriin voittoihin! 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top