Magic Portals

Tämä mystisiin mielenmaisemiin vievä kolikkopeli on suunniteltu erityisesti fantasiamaailmoista ja fantastisista voitoista kiinnostuneille pelaajille. Pelin grafiikoiden tummanpuhuvat taustat ja pelin taianomaiset hahmot vangitsevat mukaansa varmasti pelaajan kuin pelaajan. Pelissä nähtävä maailma on mielenkiintoinen ja jännittävä jo itsessään, mutta sen avulla on mahdollista pussittaa myös toinen toistaan mahtavimpia voittoja.

Peli luo myös mahdollisuuden mielenkiintoisiin strategioihin. Magic Portals omaa nimittäin yhteensä 5 rullaa, 3 riviä ja huikeat 25 eri voittolinja. Pelin aikana voit myös osua jopa kahteen eri taikaportaaliin. Näiden taikaportaalien osuessa omalle kohdalle ne muuttuvat Wild-ominaisuuksiksi ja aktivoivat siten ilmaisia pyöräytyksiä, jotka tunnetusti mahdollistavat huimia määriä lisävoittoja pienemmilläkin panoksilla. 

Monesta erilaisesta osasta ja hahmosta koostuva peli pysyy kuitenkin hämmästyttävän selkeänä rakenteeltaan, ja itseasiassa pelissä on yllättävänkin helppoa pysyä kärryillä niin omista kolikoista, panoksista kuin 25 eri voittolinjastakin. Jännitystä on lisäämässä laajan voittolinjaston lisäksi myös edelläkin mainitut erikoisominaisuudet.  

Magic Portals on siis visuaalisesti mielenkiintoinen ja rakenteellisesti pelaajaa ajatellen aivan tarpeeksi selkeä. Tätä peliä kannattaa kokeilla niin aloittelevan kolikkopeliin tutustuva pelaajan kuin jo kokeneenkin kolikkopelivelhon tai -velhottaren! Peli saa myös helposti alkamaan haaveilemaan omista fantasiamaailmoista, sillä pelin virtuaaliympäristö on ajatukseltaan huikea ja inspiroiva. Pelin voisi arvioida myös olevan helposti koukuttava, sillä pelin aikana erityistoimintojen laukaistessa grafiikat pitävät otteessaan ja saavat pelaajan innostumaan. 

Panokset ja voittolinjat 

Magic Portals -kolikkopelistä löytyy yhteensä viisi eri rullaa, kolme eri riviä ja mahtavat 25 eri voittolinjaa. Pelin symboleihin kuuluu pienemmästä arvosta suurempaan siniset, vihreät ja punaiset kristallit, susi, pöllö ja lohikäärme. Kaikista arvokkaimpiin symboleihin kuuluu muun muassa sinitukkainen noita, valkopartainen velho ja punatukkainen noita.  

Myös pelissä käytettävissä panoksissa on roimasti pelivaraa! Panostaa voi 0,25 eurosta jopa 250 euroon! Näillä panostusmahdollisuuksilla on hyvät eväät luoda sydämen tykyttämään saavia pelitilanteita ja mahdollistaa voittosummia, jotka etenkin suuremmilla panoksilla ovat häkellyttävän päätä huimaavat. Peliympäristössä panokset jakaantuvat kolmeen eri osioon. Peliympäristössä nähtävä “Bet” kuvastaa yksittäistä linjaa kohti valittua panosta, “Max Bet” suurinta mahdollista panosta ja “Total Bet” merkitsee seuraavaan pyöräytykseen laitettavaa kokonaissummaa. 

Ulkoasu ja teema 

Net Entertainmentin viimeisimmillä kolikkopeleillä on ollut tapana olla todella originaaleja niin konsepteiltaan kuin itse grafiikoiltaan, ja tämä peli ei ole siinä mielessä mikään poikkeus, ja se on hienoa. Grafiikat ovat todella korkealuokkaiset, ja äänimaailma on yhtä lailla teemaan sopiva kuin myös itsenäisenä ääniteoksenaan oikein miellyttävää kuultavaa. Tässä Net Entertainment on ehdottomasti elänyt nimensä mukaisesti eli luonut viihdyttävän, mielenkiintoisen teeman omaavan kokonaisuuden, joka pitää otteessaan.  

Tämä taikaa ja mystistä tunnelmaa täynnä olevan pelin jokainen osa tukee teemaa ja vahvistaa taianomaista fantasiaa. Peli on graafisesti ja äänellisesti todella hypnotisoiva. Pelin parissa viettää varmasti mielellään aikaa iltahämärässä taikka sateisena päivänä, ja hienon visuaalisen kokemuksen siivittämänä on ilo tahkoa pelitilille muhkeita voittoja. 

Bonustoiminnot 

Magic Portals omaa taianomaisen erikoistoiminnon, joka on ilmaispyöräytyksen laukaiseva taikaportaalisymboli. Tämä taikaportaali voi ilmetä millä tahansa kierroksella, eli periaatteessa ilmaispyöräytykset ovat mahdollista joka ikisellä pyöräytyksellä. Ilmaispyöräytyksien lisäksi voit saada myös bonuspelin! Pelistä löytyy myöskin Jackpot, joka on 500 kertaa panoksen määrä, eli melkoinen potti totta tosiaan! Kaiken tämän päälle pelistä löytyy tietysti Net Entertainmentin peleille ominainen Autoplay-ominaisuus, jolla voit laittaa koneen tahkomaan jopa kahvinkeiton, illallisen taikka nokosten ajaksi, ja tulla sitten takaisin ruudun ääreen ihmettelemään, että mistäs nämä kaikki voitot ovat tänne tupsahtaneet. Teeman mukaisesti, sehän on taikaa! Mystiikan mieliset siis ehdottomasti Magic Portals -kolikkopeliä rohkeasti kokeilemaan ja uppoutumaan taianomaisien portaalien maailmaan. 

Hyvät puolet 

Pelin parhaimpiin puoliin kuuluu tietenkin ehdottomasti pelin visuaalisen ilmeen synnyttävät yksityiskohdiltaan tajunnanräjäyttävät hahmot ja tausta, jotka muodostavat rentouttavan ja mystillisen tunnelman. Kuten jo mainitut hahmojen persoonallisuus ja taianomaisuus ja tummanpuhuva ilme, myös itse kokonaisuuden fantasiamaailmallinen todellisuus vangitsee pelaajan taianomaiseen häkkiinsä.  

Hyvänä vastapainona pelin mystilliselle ilmeelle on pelin nyansseja korostava äänimaailma. Itse Magic Portal -erikoistoiminto kuuluu myös tietenkin ehdottomasti pelin parhaisiin puoliin. Mikään ei ole kolikkopelille enemmän edukseen kuin voittomahdollisuuksien lisääminen ilmaispyöräytyksin. Taikaportaali erityissymbolina tekee myös persoonallisen kosketuksen peliin ja ominaisuutena on myös todellakin pelaajan paras kaveri. Mahtava ominaisuus on tietysti myös 250 euron maksimipanos, jolla taatusti voi taikoa itselleen vaikka fantasiakirjallisuutta hyllyn täydeltä. 

Huonot puolet 

Tästä pelistä on kyllä vaikea alkaa keksimään juuri mitään pahaa sanottavaa. Peli on kokonaisuudessaan mukavan yksinkertainen, ja se on helposti käsitettävissä. Lisäksi peli omaa myös mitä taidokkaimmat visuaalisesti mielenkiintoiset grafiikat.  

Jos jotain kritiikkiä pitäisi kuitenkin alkaa keksimään, voisi ehkä mainita pelin koukuttavuuden. Magic Portalsissa voitolla tapahtuva sähköisen kaaren väläys symbolista toiseen on jotain, mitä ei koskaan kyllästyisi katsomaan, ja tämä visuaalinen tapaus kyllä saa pelaajan helposti koukuttumaan.  

Toisekseen, mitäpä, jos pelin tarinallista kehityssuuntaa alettaisiin vielä enemmän tutkimaan lisäämällä peliin avatar, jolla pelaaja pääsisi seikkailemaan kolikkopelin sisällä. Etenkin tällaiselle fantasiamaailmasta kiinnostuneille suunnatussa pelissä moinen voisi olla mahtava lisä. Tässäpä Net Entertainmentille ajateltavaa ja kehiteltävää! 

Yhteenveto 

Kaiken kaikkiaan tässä pelissä pääsee kyllä oikein olan takaa nauttimaan mystillisestä ja taianhuumaisesta tunnelmasta ja taianomaisesta äänimaailmasta vangitsevine noitineen, velhoineen ja taikaeläimineen. Pelaaja pääsee koettelemaan onneaan ja strategioitaan simppelissä ja helposti ymmärrettävässä mutta jännittävässä ja mielenkiintoisessa peliympäristössä, jonka parissa voi helposti viettää sateisen iltapäivän, jos toisenkin, ja tahkoa voittoja niin pienin kuin hurjin 250 euron panoksin. Sillä muistathan, että kolikkopeleissä pätee aina yksi merkittävä kirjoittamaton sääntö, joka on se, että suuremmilla panoksilla on mahdollista saada suurempia voittoja! Harjoittele kuitenkin ihmeessä ensin pienemmillä panoksilla, ja kun olet varma taidoistasi, anna palaa ja kohota panosta huoletta! Siirry siis oitis taikaportaaleja availemaan!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top